Informatie over The Feel Good Platform

Hoe het werkt

INFORMATIE VOOR CLIËNTEN EN PROFESSIONALS

Hi!

Goed om je hier op onze website te zien. Hieronder proberen we je zo goed mogelijk te informeren met alles wat je moet weten voor het gebruik van de website.


VOOR CLIËNTEN

Zoeken naar professionals

 1. Start met zoeken vanaf de homepage. Je hebt geen profiel nodig om als cliënt gebruik te maken van het platform.

 2. De categorieën staan voor het soort professionals op het platform. Je kunt kiezen voor coaches of psychologen die zich specialiseren in particulieren of zakelijk.

 3. Gebruik filters om tot de juiste professional te komen. Heb je bijvoorbeeld snel iemand nodig? Dan kun je kiezen voor iemand die videoafspraken aanbiedt. Hiermee kun je mogelijk afspreken met iemand aan de andere kant van het land, waardoor je veel meer keuze hebt dan wanneer je iemand in de buurt wilt/moet hebben. Houd er rekening mee dat je zelf, samen met de professional, moet communiceren of er gebruik wordt gemaakt van videochat, via welk medium dit verloopt, en op welk moment de afspraak wordt gehouden. The Feel Good Platform staat niet tussen de professional en de cliënt in.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

VOOR PROFESSIONALS


Waarom zou je ook een profiel plaatsen?

Er zijn een aantal redenen waarom je bijna niet anders kan ;)
 • Word beter vindbaar op internet
 • Als je profiel online staat wordt die gratis de eerste 2 dagen op de homepage geplaatst
 • Sluit je aan bij de community
 • Help psychische hulp beter bereikbaar te maken door
  • Je profiel te plaatsen, want hoe meer profielen hoe beter de hulp bereikbaar wordt
  • Tips te schrijven voor cliënten
 • En indien je één van de eerste 200 professionals bent, dan is het plaatsen helemaal gratis!
 • Je bent na 10 minuten klaar en dan heb je er geen omkijken meer naar

Dus waarom wachten! Hopelijk doe je met onze missie mee :)

Je service aanbieden

Klik op 'Voeg service toe' om een nieuw profiel te plaatsen. Je kunt kiezen tussen een vermelding op de website en een vermelding waarbij je online geboekt kunt worden. Het is niet toegestaan om meer dan één profiel van dezelfde professional online te hebben staan. Ieder extra profiel zal automatisch worden verwijderd van het platform. Uiteraard is het wel mogelijk om een profiel te hebben in meerdere categorieën, dus als coach voor particulieren en bedrijven of als coach en psycholoog.

Indien je een zelfstandige bent dan plaats je een profiel van jezelf. Plaats je profielen namens een praktijk? Maak dan een account aan voor jezelf of voor je praktijk en plaats vervolgens profielen van individuele professionals. Het is dus niet de bedoeling dat er profielen worden geplaatst met daarin praktijken beschreven waar meerdere verschillende professionals werkzaam zijn. Op deze manier kunnen cliënten zoeken naar de juiste persoon.

Voeg via deze link direct je service toe!

Kosten

Ons platform is nog heel jong, maar groeit al hard! En om dat te vieren kun je je nu gratis inschrijven op ons platform zolang je één van de eerste 200 professionals bent. 

Voeg via deze link direct je profiel toe!

Hulpvragen, tips en community

Wil je ook graag mensen laagdrempelig kunnen helpen? Nadat je een profiel hebt geplaatst, kun je ook tips schrijven voor mensen!

Door een artikel te schrijven voor de tips en hulpvragen pagina kun je laagdrempelig mensen helpen en daarnaast ook jezelf goed presenteren.

Schrijf ook een tip voor mensen om te lezen!

Accreditaties en beroepsverenigingen

Indien je als professional aangeeft geaccrediteerd en aangesloten te zijn bij een beroepsvereniging die speciaal dient voor jouw vakgebied en voor geaccrediteerde professionals, dan dien je aan te geven welke en waar dit is, zodat dit kan worden gecontroleerd. Op deze manier willen we de kwaliteit voor cliënten waarborgen. Indien het niet blijkt te kloppen, dan zal contact worden opgenomen met de professional voor opheldering en als er sprake blijkt van een fout dan moet dit worden aangepast. Beroepsverenigingen zijn onder nadere LVSC (Landelijke Vereniging Voor Supervisie en Coaching), NOBCO (beroepsvereniging voor coaches), CMI (loopbaan professionals) en van het ICF (international Coach Federation). Ook dienen alle coaches zich te houden aan de IEC gedragscode (internationale ethische code). Therapeuten zijn geregistreerd aan BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument), hebben een ITIP  of Ridhwan school coach opleiding gedaan. Voor psychologen gelden het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) of het LVVP (landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten).

Videochat

Videochats verlopen via  medium naar keuze, afhankelijk van wat jij als professional en wat de cliënt handig vinden. Het is aan jou als professional om te zorgen dat de afspraak voor wel of niet het gebruik van videochat, goed en op tijd wordt gecommuniceerd met de cliënt. The Feel Good Platform staat niet tussen professional en cliënt.

 

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@thefeelgoodplatform.nl